BLAAT

Laatste nieuws

Mastersound Radius 4

Mastersound Radius 4

Sommige mensen houden van iets exclusiefs, iets anders, gewoon omdat het kan. Voor die mensen komt Mastersound (een hele kleine fabrikant uit de UK) met de Radius 4 rotary mixer. Veel waar voor je geld krijg je niet, voor luttele bedrag van €1900,- krijg je een handvol potmeters en wat andere kleine elektronica in een mooi zwart kistje voorzien van heuse analoge VU meters. Kan hij weliswaar gebouwd zijn door Andy Rigby-Jones (voormalig A&H medewerker) maar ik verwacht niet dat ze er honderden van zullen verkopen. (meer…)

Numark NS6II

Numark NS6II

Numark komt met een opvolger van de NS6, de NS6II. Een verbeterde versie welke vrij weinig meer weg heeft van zijn voorganger (behalve dan dat de controller nog steeds met Serato DJ geleverd wordt) en lijkt wat dat betreft meer op de Mixtrack Platinum van Numark met wat extra buttons van de NS7II. Controller moet €799,- gaan kosten en zou ergens in eind Q2, begin Q3 leverbaar moeten zijn. (meer…)

Comments disabled
Numark NXT1000

Numark NXT1000

Veel worden ze tegenwoordig niet meer gebruikt door de gemiddelde dj maar fabrikanten blijven ze gewoon maken, draaitafels. Zo ook Numark welke met de NXT1000 op de proppen komt. De NXT1000 biedt geen schokkende nieuwe features (valt er nog wat te verzinnen op draaitafel gebied?)  ten opzichte van zijn concurrenten en met een verkoopprijs van €399,- valt het te bezien of het een interessante optie is ten opzichte van de Super OEM. (meer…)

Comments disabled
Reloop RMX-90 DVS

Reloop RMX-90 DVS

Reloop komt met een 4 kanaals clubmixer, an sich niets bijzonders totdat de specs tevoorschijn komen. Volledige midi support, interne 8 in / 8 uit geluidskaart, BeatFX, high/low pass filter en nog veel meer bijzonders voor een mixer uit deze prijsrange. Verwachte verkoopprijs is 999 euro. (meer…)

Comments disabled

Laatst geplaatste reviews